update 5-6-2020

Inmiddels is op landelijk niveau besloten dat het nieuwe theaterseizoen, met het oog op de verminderde toegestane zaalbezetting in de 1,5 meter situatie, in 2 delen wordt opgeknipt. 

Alle theaters -dus ook 't Schouw- gaan opnieuw in overleg met de impresariaten over de gevolgen voor de programmering van 1 september t/m 31 december 2020. Pas als we hierover meer helderheid hebben, kunnen we onze programmering t/m 31 december kenbaar maken. Wij streven er naar om deze programmering op 1 juli online te zetten.

In oktober wordt dan verder besloten over de programmering vanaf januari 2021.

Omdat we afspraken hebben gemaakt met de adverteerders, zullen onze programmaboekjes op korte termijn tóch huis-aan-huis verspreid worden (gemeente Reusel-De Mierden). Echter, de inhoud van ons programmaboekje is inmiddels niet meer actueel; via onze website hopen we vanaf 1 juli de juiste programmering te kunnen aanbieden.
Ook zullen we nog (via een nieuwsbrief en een bericht in D'n Uitkijk) aangeven wanneer de voorverkoop van start zal gaan.

Met vriendelijke groet,

Bestuur stichting 't Schouw

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

update 14-5-2020

In onze bestuursvergadering van 14 mei hebben we geconstateerd dat er op dit moment nog veel zaken onduidelijk zijn. We hebben nog te weinig informatie om te kunnen beslissen op welke wijze we het nieuwe theaterseizoen kunnen opstarten.
We verwachten dat er in de aankomende weken meer helderheid komt. Daarom hebben we besloten om begin juni opnieuw te vergaderen, in de hoop dat er dan meer kaders en richtlijnen zijn voor de theatersector en de (on)mogelijkheden om in september te kunnen starten met onze voorstellingen.

Met betrekking tot de geannuleerde voorstellingen van 4 en 18 april jl. kunnen we wél alvast melden dat we in overleg zijn met de impresariaten om deze voorstellingen gedurende het theaterseizoen 2020-2021 opnieuw in te plannen.

Zodra er meer nieuws te melden is, zullen we hierover een nieuwsbrief uitsturen en uiteraard vindt u de informatie dan ook op onze website. 

Met vriendelijke groet,

Bestuur stichting 't Schouw

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

update 29-4-2020

Beste theaterbezoekers,

Ondanks dat het nieuwe theaterseizoen voor de deur staat, de boekjes gereed zijn en onze website klaar is om de nieuwe programmering te onthullen, hebben we moeten besluiten om u nog geen deelgenoot te maken van al het moois dat vanaf dit najaar bij 't Schouw te bewonderen is.

U bent van ons gewend dat we op (omstreeks) 1 mei onze nieuwe programmering bekend maken en starten met de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen, maar door de huidige maatregelen moeten we dit uitstellen.
Naar verwachting vindt op 12 mei weer een grote persconferentie plaats; we zullen moeten wachten tot we van premier Rutte hebben gehoord wat de vooruitzichten zullen zijn.
Op dit moment kunnen we nog niet inschatten wanneer de theaters weer open mogen en wat de mogelijkheden (en beperkingen) van onze accomdaties De Kei en De Ster zullen zijn.

Daarom wachten we de persconferentie van 12 mei af en zullen ons snel daarna beramen over de verdere (op)start van theaterseizoen 2020-2021.

Wij zullen u medio mei verder informeren over de verdere gevolgen voor de geannuleerde voorstellingen van 4 en 18 april en over de programmering van het nieuwe theaterseizoen.

Wij hopen op ieders begrip in deze bijzondere situatie.

Met vriendelijke groet,

Bestuur stichting 't Schouw

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In verband met de corona-problematiek en de wettelijke maatregelen is onze speellocatie De Kei inmiddels enkele weken gesloten. 

De theaters, artiesten en impresariaten zijn momenteel duizenden voorstellingen aan het verplaatsen, een megaklus, waarvoor wij uw geduld en begrip vragen. We blijven graag in contact, vandaar deze update.

Wat betekent dat voor uw kaartjes?
We communiceren nog over de afwikkeling; de gekochte kaartjes blijven in elk geval geldig. Mocht verplaatsing geen optie zijn, dan gaan wij uiteraard op zoek naar een compensatie, zoals een vervangende voorstelling, een voucher of restitutie. Zodra er meer bekend is, informeren wij u hierover en nemen we contact met u op. Dus u hoeft niets te doen, wij nemen contact met u op. Houd u er rekening mee dat dit enige tijd nodig heeft.

Steuntje in de rug
De theatersector krijgt veel vragen van het publiek of er 'iets' gedaan kan worden om de theatersector te steunen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat u, wanneer onze deuren weer opengaan, weer op bezoek komt in ons theater.


We danken u voor uw begrip, geduld en het vertrouwen. Wij zullen u persoonlijk berichten zodra er meer duidelijkheid is. En natuurlijk hopen we u in goede gezondheid terug te zien!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 


Stichting 't Schouw

Bezoekadres
CC De Kei
Kerkplein 69
5541 KB Reusel

Telefoon
+31(0)497712090
(voicemail)
Postadres
't Schouw
Postbus 36
5540 AA Reusel

E-mail
reserveringen@
tschouw.nl
 

Wilt u ook op de hoogte blijven én graag Nieuwsbrieven ontvangen? U kunt zich hier inschrijven