Beste theaterbezoeker,

Door het Covid-19 (Corona) virus zijn er op dit moment een aantal restricticties bij het gebruik van horeca- en theatergelegenheden.
Hieronder zetten wij een aantal gevolgen/genomen maatregelen voor u op een rijtje:

Theaterseizoen 2020-2021 in twee delen
Op landelijk niveau is besloten om het theaterseizoen -met het oog op de verminderde zaalbezetting in de 1,5 meter situatie- op te knippen in 2 delen:
het eerste deel loopt van september t/m 2020 en het tweede deel omvat januari t/m mei 2021.

Er heeft veel overleg plaatsgevonden tussen theaters, artiesten en impresariaten over de huidige regelgeving en (on)mogelijkheden en de gevolgen die dit heeft voor de voorstellingen en artiesten. 
Op dit moment is alleen de programmering van het eerste deel van het theaterseizoen bekend; vanaf oktober/november 2020 kunnen we pas communiceren over de programmering van het tweede deel van het seizoen. 

Voor ons als stichting 't Schouw betekent het dat wij t/m december 2020 in totaal 9 voorstellingen hebben kunnen vastleggen (waarvan 1 gratis kindervoorstelling). 
Daardoor zijn de prijzen van een passe-partout en keuze pakket ook aanzienlijk aangepast.
Door het beperkte aantal voorstellingen hebben we besloten om het muziekpakket en het cabaretpakket te laten vervallen.

Vervallen voorstellingen van april 2020
In april 2020 zijn de voorstellingen van Louise Korthals en Martijn Kardol afgelast ivm met de corona uitbraak.
Beide voorstellingen zijn (onder voorbehoud) verplaatst naar respectievelijk 22 januari 2021 en 2 januari 2021 zoals gecommuniceerd in de nieuwsbrieven.

In oktober/november 2020 hopen we deze data als definitief te kunnen communiceren waarbij de oude kaartjes geldig blijven.
Mocht u dan, overhoopt niet kunnen, dan kunt u contact opnemen met reserververingen@tschouw.nl voor een vervangende voorstelling of met administratie@tschouw.nl voor restitutie van het aankoopbedrag.


Richtlijnen gemeenschapshuis De Ster en Cultureel Centrum De Kei
In het eerste deel van dit theaterseizoen zal de eerste voorstelling gespeeld worden in gemeenschapshuis De Ster in Lage Mierde en vinden de andere 7 voorstellingen plaats in Cultureel Centrum De Kei in Reusel.

Beide gelegenheden hebben een beperkte bezetting en hanteren uiteraard de RIVM-richtlijnen en werken met een indeling en looproutes die conform deze richtlijnen zijn.

Bezoekers moeten hun kaartje(s) voor de theatervoorstellingen reserveren ruim vóór aanvang van de voorstelling. Dit houdt in dat er GEEN KASSAVERKOOP is; alle reserveringen moeten tot uiterlijk een dag voor de voorstelling gereserveerd worden via ons reserveringssysteem en betaald worden via iDeal.
Het is nog wel mogelijk om uw kaartje(s) af te halen bij de balie van 't Schouw op de avond van de voorstelling (wanneer de kaartjes niet meer tijdig bezorgd konden worden); uiteraard zullen we zorgen dat dit op een veilige manier kan gebeuren.

Bij het reserveren van kaartjes mag u uw voorkeur uitspreken voor rij- en stoelnummer, maar het moge duidelijk zijn dat het door de beperkte zaalindeling en corona-maatregelen erg lastig zal worden om alle verzoeken te honoreren.

Uiteraard is het mogelijk om -om medische redenen- uw gekochte kaartje(s) te ruilen voor een andere voorstelling, echter wel in overleg met onze afdeling reserveringen. U neemt hiervoor het beste contact op met reserveringen@tschouw.nl


Maatregelen 't Schouw en CC De Kei
Voor 't Schouw en de voorstellingen in CC De Kei gelden de volgende maatregelen/richtlijnen:Tijdelijke zaal indeling

In plaats van de gebruikelijke 375 beschikbare plaatsen in De Kei, zijn er nu 100 plaatsen per voorstelling beschikbaar.
Voor de zaalindeling hanteren wij 8 rijen met 10 stoelen, waarbij de stoelen per 2 gegroepeerd zijn bij een tafeltje.
De overige 20 plaatsen zijn op het balkon met voldoende afstand tussen de bezoekers.
Door deze indeling kunnen wij nog steeds rijnummers en stoelnummers (dus een specifieke plaats voor u) hanteren.
De Voorzitter Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost heeft stichting 't Schouw ontheffing verleend op het verbod op samenkomsten van meer dan dertig personen.
Zie hier de ontheffingsbrief.

Helaas is deze ontheffing weer ingetrokken!

Bij binnenkomst in De Kei volgt u de looproute via de bar, garderobe, de balie van 't Schouw, naar de zaal.
U kunt aan/bij de bar consumpties bestellen en die meenemen naar de zaal/het balkon


Maatregelen 't Schouw en gemeenschaphuis De Ster
Voor 't Schouw voorstellingen in gemeenschaphuis De Ster gelden de volgende maatregelen/richtlijnen:

Er zijn looproutes naar de bar en garderobe.