Kindervoorstelling
voorstelling wordt gespeeld op:
27-9-2017 15:00
Zaal open: 14:50
Voorstelling is reeds geweest


Jacques Vriens


Grootmoeders grote oren
(i.s.m. Bibliotheek De Kempen)

Let op: ivm de schooltijden is de voorstelling een half uur verplaatst. De voorstelling begint om 15.00.

In ‘Grootmoeders grote oren’ vertelt kinderboekenschrijver Jacques Vriens bekende en minder bekende sprookjes, zonder daarbij het origineel uit het oog te verliezen, waarbij humor en spanning elkaar afwisselen. In deze klank- en kleurrijke voorstelling speelt hij  twee sprookjes met prachtige muziek van Ernst Jansz.   

De twaalf broers
In het grappige maar ook griezelige sprookje ‘De twaalf broers’ wil  de koning Albertus na twaalf zonen, nu eindelijk wel eens een dochter. Als die eenmaal geboren wordt, moeten haar broers  maken dat ze wegkomen.  

De kikkerkoning
In ‘De kikkerkoning’ verliest de verwende prinses Rosalinde haar gouden bal. Een kikker helpt haar om die terug te krijgen, maar onder wel héél bijzondere voorwaarden.

Een familievoorstelling van een klein uur voor kinderen vanaf 5 jaar én hun (groot-)ouders. Maar óók oudere kinderen zullen heel veel plezier beleven aan deze spannende en geestige voorstelling.


De pers over deze voorstelling:

  • 'Vriens kruipt in tal van personages en vertelt en speelt zo spannend en zo geestig dat hij de zaal een uur lang in zijn ban  weet te houden. Ondertussen wordt er ook nog getoverd met  licht, muziek en geluid' - Eindhovens Dagblad
  • 'Hij weet met weinig middelen een hele wereld op te roepen. Een bijzondere voorstelling voor kinderen én volwassenen.' - De Stem

In samenwerking met
Bibliotheek De Kempen

 

 

Andere Informatie Bronnen
Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.