Muziek
voorstelling wordt gespeeld op:
13-10-2017 20:30
Zaal open: 20:20
Toegangsprijs:
Voorverkoop € 18,00
Voorstelling is reeds geweest


Jennie Lena


Acoustic evening with Lena

Ben jij wel eens door een stem recht in je hart geraakt omdat het een ultimo balans is tussen  magisch zuiver bereik en subliem klinkende noten? Vakgenoten zijn al lang bekend met deze uitzonderlijke kwaliteiten en het grote publiek omarmde haar bij deelname aan The Voice Of Holand: Jennie Lena. Reden dat zowel haar naam alsook haar video's viral op internet gaan en zij 's werelds bekendste muziek Blogger Perez Hilton tot haar fans mag rekenen.

Ze is een podiumbeest, vakvrouw en een hardwerkende moeder, die tussen de glitter en glamour van Los Angeles, New York en Amsterdam door, ook haar dochter verzorgt. Jennie Lena verrast met haar rauwe Amsterdamse humoristische flair, maar weet haar publiek ook te ontregelen en ontroeren. Een sterke persoonlijkheid waarachter een warme vrouw schuilt; Viva noemt haar niet voor niets een van de ‘Jonge Succesvolle Vrouwen’.

Klassiekers, eigen werk en gewoon lekkere uptempo hits; Jennie Lena smeedt een avond vol van heerlijke pop- en soulmuziek tot prachtige piano ballads bij elkaar.


De pers over Jennie Lena:

  • "Vanaf het begin tot het eind van de show weet Jennie Lena met haar onmisbare aanwezigheid, geweldige stem, droge humor en haar enthousiasme de bezoekers te boeien.” - Nu.nl
  • "Samen met haar dynamische band zorgt de eigenzinnige zangeres zorgt met haar natuurlijke charmes voor een avond vol humor en fantasie. Jennie Lena betovert je met haar stem en performance". - 3voor12

 

 

Andere Informatie Bronnen
Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.