Muziek
voorstelling wordt gespeeld op:
4-1-2020 20:30
Best of the sixties
Zaal open: 20:20
Toegangsprijs:
Voorverkoop € 16,00
Voorstelling is reeds geweest


The Bluebettes - Best of The Sixties


Best of The Sixties

Hoewel de leden van The Bluebettes allen kinderen zijn van de jaren zeventig en tachtig, delen ze een voorliefde voor de muziek uit de SIXTIES.

In hun nieuwe theaterprogramma Best of the Sixties spelen en zingen de vijf goedlachse muzikantes hun favoriete sixties-songs en die van het publiek. Ze nemen de luisteraar mee op een trip down memory lane dwarsdoor de verschillende muziekstijlen uit die periode: van hartverscheurende countryliedjes tot swingende sixties-soul van een van de vele meidengroepen uit die tijd (The Supremes, The Ronettes e.a.).

The Bluebettes, die elke zaal in weten te pakken met hun ijzersterke samenzang en de ontspannen interactie met het publiek, hebben met Best of the Sixties opnieuw een show vol humor, muzikaliteit en herkenbaarheid te pakken. Zing en swing mee met deze puike, van sixties doordrenkte show en verlaat gegarandeerd opgewekt de zaal!

The Bluebettes zijn vijf topmeiden die met een enorme dosis energie een geweldige show neerzetten. En daar waar de zangeressen in de jaren zestig keurig netjes opgesteld voor de begeleidingsband hun danspasjes uitvoerden, pakken The Bluebettes het helemaal anders aan: zij klimmen zélf achter de drums, de basgitaar, de gitaar en toetsen.

The Bluebettes zijn een absoluut feest om naar te kijken en te luisteren!

Zang: Arlette Swartjes
Zang & gitaar: Geraldine Swartjes
Toetsen & zang: Esther Groenenberg
Bas-gitaar & zang: Chantal de Haan
Drums & zang: Anna Hoekstra


Andere Informatie Bronnen
Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.