Kindervoorstelling
voorstelling wordt gespeeld op:
1-3-2020 14:30
Zaal open: 14:20
Toegangsprijs:
Kassaverkoop € 18,00
Voorverkoop € 16,00
Voorstelling is reeds geweest


Brandweerman Sam Live!


Brandweerman Sam Live!

Brandweerman Sam™ komt met een volledig nieuwe, gewaagde redding terug naar het theater. Na het megasucces van Sam redt het Circus beleeft de grote kinderheld Brandweerman Sam, samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder,  een spiksplinternieuw, spannend avontuur in Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur.

Het verhaal
In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende biologen op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?

Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen!

Kom verkleed!
Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet!


Andere Informatie Bronnen
Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.