Huisregels

Toegankelijkheid

Voor rolstoelgebruikers en mindervaliden hebben wij, wat betreft toegankelijkheid en plaatsen in de zaal, voorzieningen getroffen (dit geldt voor alle speellocaties). Wil je hier gebruik van maken, dan verzoeken wij je dit bij je bestelling  te vermelden. De capaciteit van mindervalidenplaatsen is beperkt. Wij proberen je hierbij zo goed mogelijk van dienst te zijn, je kunt hier echter geen rechten aan ontlenen. Klik hier voor meer informatie en mogelijkheden bij onze speellocaties.

Gastvrouwen en Gastheren

Er zijn altijd bestuursleden van 't Schouw aanwezig.
Zij zijn je aanspreekpunt, zowel voor, tijdens als na de voorstelling

Garderobe

Al onze speellocaties hebben een gratis onbewaakte garderobe.
Het is niet toegestaan om jassen mee de theaterzaal in te nemen.
Wij verzoeken je daarom vriendelijk je jas in de garderobe op te hangen.

Mobiele telefoons, fotograferen en filmen

Het is niet toegestaan je mobiele telefoon tijdens de voorstelling te gebruiken.
Zonder toestemming van het bestuur is het niet toegestaan tijdens de voorstelling in de zaal beeld- en/of geluidsopnamen te maken.

Aanvangstijd

Kom op tijd! Op je toegangskaart staat altijd de juiste aanvangstijd vermeld.
Na aanvang van de voorstelling is het niet meer mogelijk de zaal te betreden en vervalt je recht op de gereserveerde stoelen.
Het niet op tijd aanwezig zijn, geeft geen recht op restitutie van de toegangskaarten.

Wat vond je ervan?

Geweldig? Deel het op social media! Teleurgesteld? Laat het ons weten! Wij doen onze uiterste best om van iedere avond een succes te maken. Als een voorstelling niet aan je verwachtingen voldoet, laat het ons dan weten via een e-mail aan reserveringen@tschouw.nl.
Je krijgt van ons altijd een telefonische of schriftelijke reactie.

Consumpties

Het is niet toegestaan om je consumpties mee de zaal in te nemen.
Voor en na de voorstelling en tijdens de pauze kun je uiteraard wel genieten van een consumptie en borrelhapje in de foyer.
Al onze speellocaties maken gebruik van consumptiemunten.
Wij hebben geen gratis pauzedrankje!

Website

Ondanks de zorg en aandacht tijdens het samenstellen van deze website, is het mogelijk dat gepubliceerde informatie onjuist of onvolledig is.
Wij trachten dit te voorkomen, maar kunnen fouten niet uitsluiten.
Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun volledigheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Bezoekers van de website van 't Schouw mogen geen beelden, informatie, teksten en dergelijke openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van 't Schouw.

Je bij 't Schouw bekende persoonsgegevens zullen door 't Schouw niet worden verkocht en niet ter beschikking worden gesteld aan derden.

Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.