Familievoorstelling
voorstelling wordt gespeeld op:
3-11-2013 14:30
Zaal open: 14:15
Toegangsprijs:
Kassaverkoop € 20,00
Voorverkoop Kinderen € 12,00
Voorverkoop € 18,00
Voorstelling is reeds geweest


Assepoester


Assepoester De Musical

De Sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment zijn inmiddels een ware traditie geworden. Dit seizoen is het wereldberoemde sprookje van Assepoester bewerkt tot een betoverende musical voor jong en oud. Een romantisch verhaal over het meisje dat door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar uiteindelijk trouwt met een echte prins.

De rol van Assepoester wordt gespeeld door Sita, die eerder al te zien was in Klein Duimpje De Musical. Ron Link, bekend uit o.a. Tarzan, zal de rol van de knappe Prins spelen. Dit prachtige, nieuwe sprookjespaar zorgt samen met een aantal bekende Van Hoorne gezichten, voor een betoverende voorstelling vol vrolijke muziek en vooral veel humor. Een beleving voor jong en oud.

Na de voorstelling komen alle acteurs ook nog eens naar de foyer van het theater voor een uitgebreide Meet & Greet.

Kom verkleed!
Heb jij er altijd al eens van gedroomd om als een echte Prins of Prinses op het toneel te staan? Kom dan verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de verkleedwedstrijd. De winnaar krijgt op het toneel een fantastisch sprookjespakket overhandigd.

Het verhaal
Er was eens een mooi meisje, ze heette Assepoester. Ze woonde bij haar gemene stiefmoeder die haar al het werk in huis liet doen en nooit eens aardig was. Op een dag kondigde de prins aan dat hij een groot bal zou houden op het kasteel. Tijdens het bal zou de prins een vrouw kiezen om mee te trouwen. Alle meisjes in het land waren uitgenodigd, ook Assepoester. Maar het arme meisje mocht niet naar het bal van haar stiefmoeder en bleef alleen thuis achter. Assepoester zat verdrietig op haar kamer en huilde. Maar toen haar tranen de grond raakten, verscheen plots een goede fee. Ze vroeg wat er met het meisje scheelde en toen Assepoester had verteld wat er aan de hand was, twijfelde ze geen moment en veranderde de lompen waarin Assepoester liep in een prachtige baljurk en gaf haar een paar echte, glazen muiltjes. Nu kon Assepoester toch naar het bal. Maar, de fee waarschuwde dat de betovering klokslag twaalf uur zou worden verbroken en alles weer zou worden zoals het was. Zou het Assepoester lukken om het hart van de Prins te veroveren, vóór de klok twaalf uur zou slaan?


Speciaal voor de kleintjes is er de website van Assepoester en een promotiefilmpje.

Zaterdag 12 oktober is Assepoester De Musical in première gegaan. De voorstelling is enorm enthousiast ontvangen!
Kijk hier voor een sfeerimpressie van de première: http://www.theaterparadijs.nl/mtp/Albums/Assepoester/

Volgens de Metro een puike familievoorstelling welke met **** is bekroond

 

Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.