Muziek
voorstelling wordt gespeeld op:
10-11-2013 14:30
Zaal open: 14:15
Toegangsprijs:
Kassaverkoop € 20,00
Voorverkoop € 18,00
Voorstelling is reeds geweest


High Tea Special - Opera Familia


High Tea Special - Opera Familia

Opera Familia beleefde haar grote doorbraak in 2011 via het televisieprogramma Holland’s Got Talent. Sopraan Belinda, mezzo sopraan Carla en bariton Paul ontroerden het Nederlandse publiek keer op keer met hun prachtige stemmen en schitterende uitstraling.

Hun debuut album “Il Canto” werd binnen twee weken met goud bekroond, waarna de carrière van de bel canto zangersfamilie in een stroomversnelling raakte en Opera Familia inmiddels een definitieve plaats heeft veroverd in de Nederlandse showbizzwereld. Zeker mede dankzij hun veelzijdigheid.

Een prachtige show met kaskrakers uit de wereld van de klassieke en lichte muziek en schitterende songs en gedichten van eigen hand. Een persoonlijke beleving die je diep in het hart raakt. Met hoogtepunten als Nessun Dorma en Ave Maria, maar ook b.v. een swingende Miss Celie’s blues uit de film The Color Purple.

Recht uit het hart, vrolijk, ontroerend en gelardeerd met een flinke dosis humor geven zangers/songwriters Carla, Paul en Belinda U een kijkje achter de schermen van het muzikale sprookje van Opera Familia “Het gaat alleen maar om de liefde.” Een avondje lekker genieten van heerlijke muziek, mooie mensen en schitterende stemmen.

Naast Jeroen van der Boom, Ben en Dean Saunders, Gerard Joling, Adlicious en LA The Voices werd ook Opera Familia vorig jaar onderscheiden met een prestigieuze Award voor hun bijzondere muzikale prestatie tijdens de 30ste editie van het Nationale Geels Nieuwjaars Event. Zij traden overal in het land op en als kers op de taart toerden zij het afgelopen seizoen door ons land met hun eigen Theater Concert Show: Het gaat alleen maar om de liefde, die wegens groot succes dit jaar werd geprolongeerd.


Bekijk ook filmpjes van Opera Familia op YouTube
Meer info bij: http://www.operafamilia.nl/

Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.