Muziek
voorstelling wordt gespeeld op:
7-12-2013 20:30
Zaal open: 20:15
Toegangsprijs:
Kassaverkoop € 20,00
Voorverkoop € 18,00
Voorstelling is reeds geweest


Rondje Doe Maar


Oorspronkelijk stond deze avond iNtrmzzo gepland, maar deze voorstelling is vervallen.

De passe-partout en muziekpakket kaartjes voor iNtrmzzo zijn ook geldig voor Rondje Doe Maar.

Rondje Doe Maar

Van 18 september tot en met 9 mei 2014 toert Rondje Doe Maar langs vele Nederlandse theaters.

De missie van Rondje Doe Maar is om zowel fans van toen te bekoren, als om een nieuwe generatie enthousiast te maken voor dit legendarische Hollandse product. Spelplezier is de bindende factor voor de leden van Rondje Doe Maar.

Dit enthousiasme slaat snel over op het publiek, wat dan ook uit volle borst meezingt en danst. Rondje Doe Maar speelt alle krakers zoals ‘Is dit alles’, ‘Belle Helene’, ’32 jaar’, ‘De bom’ e.v.a.
Rondje Doe Maar staat garant voor een avond uitzinnig vermaak! Even weer helemaal terug in de jaren tachtig.

Rondje Doe Maar is Nederlands enige echte Doe Maar-Tribute band! Voor de pauze schotelen de heren van Rondje Doe Maar het publiek een aantal speciale versies van klassiekers voor. Omdat ze voor hen een speciale betekenis hebben of om de klasse van de songs extra te benadrukken. Dit alles ondersteund met nauwkeurig gekozen beeldmateriaal die de sfeer van de jaren '80 compleet maakt.

Na de pauze neemt Rondje Doe maar het publiek verder mee op reis door de jaren '80. Maar dan in een echt theaterconcert. In geheel eigen stijl, brengt Rondje Doe Maar de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk over. Deels voor het feest der herkenning en deels omdat de nummers immers ook ooit zo bedoeld zijn.

Leden van Rondje Doe Maar hebben hun sporen reeds verdiend in o.a. Kane en De vrienden van Amstel Live band.  Zing maar, kijk maar, Doe Maar!!

Enkele quotes uit het publiek: “Ik kon ze allemaal meezingen”, “Goed man!” en “Die glimlach krijg ik niet meer van m’n gezicht!” ‘’Rondje? Doe Maar!’’

Meer info: YoutubeFacebookwebsite.

Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.