Muziek
voorstelling wordt gespeeld op:
4-1-2014 20:30
Hearts of Steel
Zaal open: 20:15
Toegangsprijs:
Voorverkoop € 18,00
Voorstelling is reeds geweest


Rapalje


Hearts of Steel

De fakkeldragers van de Keltisch muziek in Nederland met een opzwepende show waar de vonken natuurlijk weer van afspatten.

Een nieuwe voorstelling met nieuwe nummers, aankleding en uitvoeringen. Natuurlijk ontbreken de klassieke combinaties niet.
Een schouwspel met de herkenbare losbandigheid en ruwe levenswijze. Met hun innemende, aanstekelijke en inspirerende Keltische muziek. Met hun ruige middeleeuwse kilts, beenbandages, mouwloze shirts, spannende tatoeages en hun wilde haardossen en stalen harten maken de heren van Rapalje al de nodige indruk voordat ze één noot hebben gespeeld. Dan breekt het spektakel los met Keltische muziek, die door de zaal heen swingt, stampt en raast. Met vuur-, licht-en rookeffecten wordt u meegenomen op een spectaculaire tijdreis naar de losbandige, ruwe Middeleeuwen.
Laten ze zich nu eindelijk in de kaarten kijken?
Losbandig en onbevangen als altijd, ontwikkelen ze zich van straatmuzikanten tot edele ridders. Wie weet schoppen ze het ooit nog eens tot koning. De kaarten zijn geschud, het spel kan beginnen...

Met: Dieb (viool en tinwhistle), David (highlandpipes, borderpipes en whistles), William (gitouki, theekistbas, bodhrán en mandoline) en Maceál (gitouki, harmonica’s, bodhrán en theekistbas)

 
Bekijk ook filmpjes van Rapalje op YouTube
Meer info bij: http://www.rapalje.com/

Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.