Cabaret
voorstelling wordt gespeeld op:
18-1-2014 20:30
Horten & Stoten
Zaal open: 20:15
Toegangsprijs:
Kassaverkoop € 18,00
Voorverkoop € 16,00
Voorstelling is reeds geweest


Ellen Dikker


Horten & Stoten

Heeft u nog nooit van Ellen Dikker gehoord? Dan wordt het hoog tijd haar te leren kennen. Want met haar derde cabaretprogramma “Horten & Stoten” staat Ellen klaar om door te breken bij het grote publiek.

Meer dan een miljoen mensen slikken antidepressiva en één op de vijf kinderen heeft een rugzakje. Buren, collega’s, vrienden en schoonmoeders, iedereen heeft wat. Een pijntje hier, een kwaaltje daar, gesnotter zus, gekriebel zo, bij de één schiet het erin, bij de ander loopt het er dun weer uit. Ellen ging op onderzoek uit en ontdekte dat er in Nederland zo’n 19 miljoen mensen last hebben van een kwaal. Best knap in een land dat nog geen 17 miljoen inwoners heeft.

Met rake typeringen, absurde sketches en scherpe observaties ontfermt Ellen zich over de kwakkelende mens. Vol overgave gaat ze de strijd aan met pittige burnouts, knellende rugwervels, zeurende whiplashes en stekende migraine-aanvallen. Want het is echt geen pretje om ziek te zijn. Of zijn we niet ziek maar eenzaam? Misschien zijn we ziek van eenzaamheid. Hoe het ook zij, na het zien van deze voorstelling zult u zich een stuk beter voelen. Horten & Stoten is een hilarische voorstelling met een helende werking.


Bekijk ook filmpjes van Ellen Dikker op YouTube
Meer info bij: http://www.ellendikker.nl

 

Persquotes eerdere voorstellingen:

“Ellen Dikker heeft een gouden hand bij het neerzetten van typetjes met een stevige karakterbasis (…) Het lijkt op een avondje lichtvoetig amusement, maar Ellen Dikker is meer, veel meer (...) Zij is innemend, intelligent en heeft achter de lach een hoop te vertellen.” (Volkskrant)

“Een heerlijk frisse wind met een berg talent waar je u tegen zegt en ontzettend grappig”  (Trouw)

“Met haar energieke, vrolijke voorkomen heeft ze het publiek binnen vijf minuten volledig voor zich gewonnen (…) reuze sympathiek (…) leuke grappen.” (Parool)

“Ellen Dikker is een charmante comédienne die de stemming in de zaal snel op ‘feest’ kan zetten om vervolgens met vileine, grimmige grappen uit te halen. Een supertalent.” (De Pers)

“Dikker is een sprankelende persoonlijkheid die met gemak de aandacht op zich weet te richten (…) De cabaretière geeft haar typetjes veel kleur” (Metro)

“Ellen Dikker staat klaar om door te breken bij het grote publiek, en volledig terecht." (Cabaretmagazine)

Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.