Familievoorstelling
voorstelling wordt gespeeld op:
29-12-2013 15:00
Jungle book
Zaal open: 14:50
Toegangsprijs:
Kassaverkoop € 18,00
Voorverkoop € 16,00
Voorverkoop Kinderen € 12,00
Voorstelling is reeds geweest


Opus One


Jungle Book

OpusOne heeft Jungle Book eerder al bewerkt tot een spetterende theatervoorstelling voor uitverkochte theaterzalen; het behoort tot de hoogtepunten binnen het repertoire van dit populaire gezelschap. In een gloednieuwe en eigentijdse enscenering kan iedereen nu opnieuw meeleven met de avonturen van Mowgli, zijn vriend Baloo de Beer en de panter Bagheera. Mowgli is op zijn hoede voor de Apenbende en vooral voor de tijger Shere Khan, met wie hij een fel gevecht voert. De grootste strijd voert Mowgli echter met zichzelf. Zal hij, de koning van de jungle, ooit terugkeren naar de mensenwereld?

Ruim een kwart eeuw geleden schreef de Engelse schrijver Rudyard Kipling een verzameling oerwoudverhalen die hij bundelde in The Jungle Books. Sindsdien zijn deze verhalen talloze malen bewerkt en verfilmd. Jong en oud is bekend met de avonturen van het jongetje Mowgli die opgroeit in het oerwoud te midden van de wolven.

Leeftijdsindicatie: vanaf 8 jaar

In de afgelopen 20 jaar heeft OpusOne zich ontwikkeld tot een producent van musicals en theatervoorstellingen die volledig meetelt in de binnenlandse theaterwereld en diverse producties of hierin spelende acteurs hebben dan ook prijzen gewonnen, zoals bijvoorbeeld twee acteurs in de musical Tijl Uilenspiegel. Daarnaast was voor diverse acteurs OpusOne een goede leerschool en een opstap naar belangrijke rollen in ‘grote’ musicalproducties, zoals bijvoorbeeld bij Roberto de Groot, Marjolein Teepen en Marit Slinger het geval was.

Meer info bij: YouTube, Opus One website.
Maandag 25 november gaf de cast van Jungle Book een voorproefje op het Musical Awards Gala. Bekijk hier de beelden: http://cultuurgids.avro.nl/front/detailmusical.html?item=musical_ma13_junglebook

Klik voor een grote foto

 

Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.