Familievoorstelling
voorstelling wordt gespeeld op:
9-11-2014 14:30
Zaal open: 14:20
Toegangsprijs:
Kassaverkoop € 20,00
Voorverkoop € 18,00
Voorverkoop Kinderen € 12,00
Voorstelling is reeds geweest


Sneeuwwitje


Sneeuwwitje De Musical

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… De Sprookjes van Van Hoorne Entertainment zijn al vele jaren een ware traditie in de Nederlandse en Belgische theaters. De vrolijke en muzikale voorstellingen voor de jongste theaterbezoekers en hun (groot)ouders worden jaarlijks door duizenden fans bezocht. Na onder andere Roodkapje, Doornroosje en Assepoester verschijnt in 2014 ook het sprookje van Sneeuwwitje in een splinternieuwe familiemusical. De hoofdrollen worden gespeeld door Maud Mulder en Geert Hoes. Beiden waren al vaker te zien in Van Hoorne’s sprookjesmusicals en zullen ook in deze voorstelling weer veel harten sneller doen kloppen. De inmiddels beroemde ‘Van Hoorne humor’ en vele extra’s zoals de verkleedwedstrijd, afterparty in de foyer en uitgebreide Meet & Greet na afloop van de voorstelling maken Sneeuwwitje de musical, de mooiste familievoorstelling van het land.

Verhaal:
Er was eens een mooi prinsesje dat Sneeuwwitje werd genoemd. Het was een prachtig meisje dat door vele mannen werd aanbeden, maar haar ijdele stiefmoeder was jaloers op de schoonheid van Sneeuwwitje. Ze bezat een toverspiegel die haar altijd de waarheid vertelde. Toen de koningin hoorde dat Sneeuwwitje het mooiste meisje van het land was, bedacht ze een list om voor eeuwig van het prinsesje af te zijn. Maar het meisje vluchtte en na een aantal dagen alleen in het bos te hebben rondgezworven, kwam ze bij een klein huisje. Zou ze hier veilig zijn voor de gemene plannen van haar ijdele stiefmoeder? Of zou de toverspiegel haar schuilplaats verraden?

Vrolijke muziek en humor voeren de boventoon in dit spektakel voor de jonge theaterbezoekertjes en hun (groot)ouders. Daarnaast zorgt het productiehuis voor een totaalbeleving die verder gaat dan de voorstelling alleen. Vele extra's voor en na de show zorgen voor een onvergetelijke middag of avond uit voor het hele gezin. Ook krijgen de gasten na elke voorstelling de kans om alle acteurs in het echt te ontmoeten tijdens een uitgebreide Meet & Greet.

To be replaced by artist external weblinks
To be replaced by artist suggestions
To be replaced by previous and next show
Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.