Muziek
voorstelling wordt gespeeld op:
13-12-2014 20:30
Verder
Zaal open: 20:20
Toegangsprijs:
Kassaverkoop € 18,00
Voorverkoop € 16,00
Voorstelling is reeds geweest


Mannen van Naam


Verder

Het Brabants Dagblad noemde hen de ‘Brabantse Crosby, Stills & Nash’. Mooie woorden voor dit trio dat van zich doet spreken met persoonlijke Nederlandstalige liedjes, opzwepende Keltische folkdeunen en een sympathieke presentatie.

Ton Smulders, Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven stonden alle drie aan de basis van de bekende band Pater Moeskroen. Drie mannen die hun sporen in de Nederlandse muziektheaterwereld ruimschoots verdiend hebben. De Mannen van Naam dompelen u onder in een warm bad vol Brabantse en Ierse gezelligheid. Er wordt hard gelachen, maar ook regelmatig een traantje weggepinkt. Er wordt enthousiast meegeklapt en gezongen, maar eveneens weggedroomd bij een melancholische Ierse fluitmelodie. Daarbij worden er grappige autobiografische verhalen verteld die aansluiten bij de mooie kleinkunstliedjes.

Gewapend met een arsenaal aan snaarinstrumenten, een accordeon en zelfs een doedelzak bezetten de Mannen van Naam het podium. Ton is de man met het warme stemgeluid en de humoristische anekdotes. Ad is behalve snarenkunstenaar een begenadigd liedjesschrijver en Wilbert is de strakke bassist, die af en toe verrast met razendsnelle folkdeunen op accordeon.

Naast de nummers van het eerste album ‘Verder’ zal er ruimte zijn voor bijna vergeten pareltjes uit het repertoire van Pater Moeskroen. Kortom, een echte aanrader, de Mannen van Naam!

 

To be replaced by artist external weblinks
To be replaced by artist suggestions
To be replaced by previous and next show
Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.