Familievoorstelling
voorstelling wordt gespeeld op:
3-1-2010 16:00
Zaal open: 16:00
Toegangsprijs:
Voorverkoop € 14,00
Voorstelling is reeds geweest


Hans & Grietje met Linda Wagemakers


Na het daverende succes van Roodkapje presenteren wij nu met trots de sprankelende familievoorstelling ‘Hans & Grietje De Musical’. De hoofdrol van deze musical wordt gespeeld door Linda Wagemakers, o.a. bekend van de musical Miss Saigon en haar deelname aan het Nationaal Songfestival.

Net als bij Roodkapje is Hans & Grietje een musicalbewerking van het bekende sprookje. De lelijke heks is vervangen door een extravagante dame (Linda Wagemakers), die zich voordoet als suikertante en een aantal vreemde personages zorgen voor de nodige hilariteit binnen het verhaal. Hans & Grietje is een bijzonder mooie familiemusical met een geweldige cast, prachtige decors en natuurlijk mooie aansprekende muziek.

Een unieke theaterbeleving voor het hele gezin!

Toegangsprijs: € 14,00; kinderen tot en met 12 jaar € 7,00.

Helaas is het technisch niet mogelijk om aparte prijzen voor volwassenen en kinderen via onze website in rekening te brengen. U reserveert het gewenste aantal kaarten (kinderen én volwassenen) en betaalt het totaalbedrag als ware het allemaal kaarten voor volwassenen. Op 3 januari - aan de kassa in De Kei - ontvangt u het verschil (€ 7,00 per kaartje per kind) contant van ons retour.

Beide voorstellingen zijn inmiddels uitverkocht.

Klik hier voor een impressie.

Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.