Cabaret
voorstelling wordt gespeeld op:
13-3-2015 20:30
drukt haar snor
Zaal open: 20:20
Toegangsprijs:
Kassaverkoop € 18,00
Voorverkoop € 16,00
Voorstelling is reeds geweest


Yora Rienstra


Drukt haar snor

Yora Rienstra komt met haar derde avondvullende theatervoorstelling! Droogkomische liedjes, ijzersterke mimiek, oorspronkelijke gedachtenspinsels en natuurlijk dat elastieken lijf! Met een klein kindje thuis en een echtgenote die te kampen heeft met hormonale schommelingen, heeft Yora inmiddels behoorlijk wat begrip gekregen voor de man die richting de keuken roept: “ben even sigaretten halen!” En niet meer terugkomt. Maar ja, ze rookt niet.

In Drukt haar snor begeeft Yora zich in een gebied wat nog niet in kaart is gebracht. Waar geen reisgids van bestaat. Yora is een pionier en neemt je mee op een ontdekkingstocht waar ze zichzelf en vreemde nieuwe soorten tegenkomt. Met rake typeringen en scherpe observaties neemt ze zichzelf en haar nieuwe omgeving onder de loep. Soms pijnlijk, maar tegelijkertijd hilarisch.

Over Yora
Yora Rienstra won in 2009 de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival. Zowel de jury– als publieksprijs. Haar eerste twee voorstellingen werden lovend ontvangen. De Volkskrant noemt haar ‘Een comédienne met diepgang’. Trouw roemt haar ‘mooie mix van types, liedjes en persoonlijke verhalen’. Yora was op tv te zien bij o.a. DWDD als Jeanet van Boer Aad (Boer zoekt vrouw). De Slimste Mens. De Rabobank reclames. Toren C. De Dino Show en Divorce. Ook heeft ze haar eigen radioprogramma: ‘Ha! Die Yora’, Elke zondagavond op Radio 2.

De pers over Yora’s vorige programma’s
Mooie mix van types, liedjes en persoonlijke verhalen. Rienstra weet ze weer puntgaaf neer te zetten. - Trouw ****
Achter de piano floreert Rienstra. Mooie teksten met een knipoog zijn haar kracht - De Telegraaf ****
Yora Rienstra laat de satire achter zich. Hoop, angst en ontroering vechten om voorrang - Parool***              

Yora komt graag naar Reusel volgens deze video!

 

To be replaced by artist external weblinks
To be replaced by artist suggestions
To be replaced by previous and next show
Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.