Cabaret
voorstelling wordt gespeeld op:
11-4-2015 20:30
de relatiefluisteraar
Zaal open: 20:20
Toegangsprijs:
Voorverkoop € 16,00
Voorstelling is reeds geweest


Arnout van den Bossche


De Relatiefluisteraar

Je moet het maar doen, als Vlaamse cabaretier de prijzen komen wegkapen in Nederland.
Arnout Van den Bossche won al verschillende cabaretprijzen, o.a. de befaamde Humo’s Comedy Cup en het Deltion Cabaret Festival. En alsof dat nog niet genoeg was, veroverde Arnout Van den Bossche in 2012 een finaleplaats bij de laatste 3 van het VARA Leids Cabaret Festival, toch wel de moeder der cabaretwedstrijden van Nederland. Tijdens de daaropvolgende finalistentournee doorheen heel Nederland maakte hij indruk met zijn programma “De Relatiefluisteraar.
Nu is Arnout klaar voor het grote werk en keert terug met zijn avondvullende show “De Relatiefluisteraar”. In deze theatervoorstelling is het publiek, zonder het goed te beseffen, beland in een soort "motivational seminar" voor koppels met ernstige relatieproblemen. Deze pijnlijke vergissing ontaardt in een buitengewoon komische workshop van een zelfverklaarde "Relatiefluisteraar" doorspekt met levendige interacties en observatiehumor. Fijnzinnig, herkenbaar en vermakelijk raak!

Hou je niet van platte of schofferende humor, maar heb je het liever verfijnd en subtiel, dan is deze voorstelling echt iets voor jou. Aan enkele stiften en een tekenbord heeft Arnout genoeg om jou en je partner een hilarische avond te bezorgen.

To be replaced by artist external weblinks
To be replaced by artist suggestions
To be replaced by previous and next show
Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.