Dans
voorstelling wordt gespeeld op:
1-11-2014 20:30
Bull's eye
Zaal open: 20:20
Toegangsprijs:
Kassaverkoop € 18,00
Voorverkoop € 16,00
Voorstelling is reeds geweest


Project Sally Maastricht


Bull's eye

5 krachtige choreografen, 6 jonge dansers, 1 voorstelling met 50 minuten theatrale dans. Aim, focus... GO! In Bull’s Eye gaat een jonge generatie dansers recht op het doel af, als een stier op een rode lap. Met grote, grijze bouwstenen creëren ze op verbeeldingsvolle wijze hun eigen wereld. Bull’s Eye is een dans- voorstelling over de kracht van het authentieke zelf. Over het ‘koorddansen’ tussen sociale verplichten en de eigen wensen en behoeften, een thema waar niet alleen jonge mensen mee worstelen.

De voorstelling is gemaakt in samenwerking met 3 iconische internationale ‘toreadors’: Conny Janssen, Itzik Galili en Stephen Shropshire. Ronald Wintjens en Stefan Ernst rijpen met deze keuze terug op hun eigen dansverleden; het zijn de choreografen waarbij zij zich ontwikkeld hebben. Choreografisch rijgen ze alle werken aaneen tot een dansprogramma van hoge kwaliteit.

Danscollectief Project Sally Maastricht maakt dans voor jong, jongeren en iedereen jong van hart. Eigenzinnig, ontroerend, dynamisch en onverwachts!

Danscollectief Project Sally Maastricht, onder leiding van Stefan Ernst, Caroline Ribbers en Ronald Wintjens, creëert bijzondere dansvoorstellingen, educatieve dansprojecten en poëtische dansfilms voor jong en oud. De authentieke signaturen van deze bevlogen makers zijn gebundeld in één platform waardoor ze het Nederlandse danslandschap op unieke wijze verrijken. Jong en oud, professional en amateur, danser en toeschouwer, Project Sally heeft als missie iedereen van een flink portie moderne dans te bedienen.

Sinds de oprichting in 2005 bracht Project Sally succesvolle jeugddansvoorstellingen op de planken, waaronder SUPER, ‘Vreemde Eend’ en Hij Komt. Werk van Project Sally was ook te zien bij Galili Dance, Conny Janssen Danst, Introdans, Saarlandische Staatstheater, Noord Nederlandse Dans, Nederlandse Dansdagen, Danshuis Station Zuid, Productiehuis Brabant, Dansgroep Amsterdam, Jeugddansgezelschap De Stilte en Het Huis voor de Kunsten Limburg. Jaarlijks realiseert Project Sally diverse educatieve dansprojecten voor basis en middelbaar onderwijs, kunsteducatie-instellingen, theaters en dansgezelschappen. Dansmagazine Ballet-tanz beoordeelde in 2009 hun online-dansfilm-bioscoop TheMovingCinema.com als beste danswebsite.

Choreografie: roland Wintjes, Stefan Ernst, Conny Janssen, Itzik Galili, Stephen Shropshire
Dans: Audrey Apers, Ioseba yerro Izzaguire, Ivan Montis, Morgane Michel, Patrizio Bucci, Yannick Wagenaar

To be replaced by artist external weblinks
To be replaced by artist suggestions
To be replaced by previous and next show
Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.