Dans
voorstelling wordt gespeeld op:
4-4-2015 20:30
Zaal open: 20:20
Toegangsprijs:
Kassaverkoop € 18,00
Voorverkoop € 16,00
Voorstelling is reeds geweest


The fabulous Sneakerboyz [Try-out]


3-4: Het productiebedrijf heeft de voorstelling zo juist geannuleerd! Heeft u kaartjes voor de voorstelling dan wordt u z.s.m. verder door ons geinformeerd.


Roy Julen presenteert The fabulous Sneakerboyz!

In een wereld waarin iedereen dure merksneakers draagt gaat straatarm muurbloempje Rosa noodgedwongen blootsvoets door het leven. Niemand ziet haar staan en dus droomt zij ervan ooit genoeg geld te hebben om dezelfde sneakers te kopen als haar ware liefde, alleen...wie is dan die ware liefde? Is het Jordan, The Player? Max, The Rich Kid? Superga, The Shy Guy?, Puma, Momma’s boy Of misschien Balance, The Best Friend?

In The Fabulous Sneakerboyz, stand-up & dance! combineert vermaard topchoreograaf Roy Julen (oa bekend als hoofdchoreograaf van 'So You Think You Can Dance?' en 'The Voice van Vlaanderen') wervelende dans met messcherpe stand-up comedy en gevoelige zang. Het verhaal is een moderne urban versie van het welbekende Assepoester waarbij de glazen muiltjes zijn vervangen door brute sneakers en kastelen en paleizen door de rauwe straatscene van de grote steden als Brussel, Amsterdam en New York.

'So You Think You Can Dance' finalisten en Michael Jackson Cirque du Soleil breakdancers knallen van het podium met hun ijzersterke danssolo's, ontroerende dansduetten en prachtig gezongen ballads. De hilarische schoenenverkoper, vertolkt door cabaretier Alex Klaasen, zorgt ervoor dat je niet alleen dansend maar ook lachend de zaal zult verlaten!

Roy Julen is zijn carrière begonnen als Hip Hop danser. Hij studeerde aan Lucia Marthas voor dans en theater met een dubbele opleiding als uitvoerend danser en docent. Hierna is Roy zich gaan richten op het combineren van de stijlen contemporary en Hip Hop. Doordat Roy zo’n goed choreografisch inzicht bleek te hebben mocht hij op zijn 18e zijn eerste choreografieën inzetten voor videoclips en tv-shows.

Ondertussen heeft Roy een indrukwekkende staat van dienst. Zo werkt hij voor So you think you can dance?, The voice van Vlaanderen als hoofdchoreograaf. Ook met bekende artiesten als Dancing Queen, Diana Ross, Pixie Lott, Jason Derulo, Taio Cruz, Glennis Grace en André van Duin heeft Roy gewerkt.

To be replaced by artist external weblinks
To be replaced by artist suggestions
To be replaced by previous and next show
Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.