Muziek
voorstelling wordt gespeeld op:
28-11-2015 20:30
Bang Bang! - a tribune to the Sixties
Zaal open: 20:20
Toegangsprijs:
Kassaverkoop € 20,00
Voorverkoop € 18,00
Voorstelling is reeds geweest


The Bluebettes


Bang Bang! - a tribute to the Sixties

Weet u nog: beehives, fingersnapping’ & hipshaking? De dames van The Bluebettes pakken u bij de kladden en nemen u mee naar de turbulente jaren zestig. Bang Bang! - a tribute to the Sixties is een sprankelende ode aan de vrouwelijke kant van de jaren '60. Een programma met veel spetterende nummers, maar ook met prachtige a capella arrangementen en ontroerende pareltjes.

Op geheel eigen wijze brengt Bang Bang ! (naar de hit van Cher) de mooiste hits van vrouwelijke artiesten en meidengroepen zoals van The Supremes, The Ronettes en Nancy Sinatra tot leven. Op het podium staan zes topmeiden die met een flinke dosis energie, muzikaliteit en humor een geweldige show neerzetten.

En daar waar de zangeressen in de jaren zestig keurig opgesteld voor de begeleidingsband hun danspasjes uitvoerden, pakken The Bluebettes het helemaal anders aan; zij klimmen zèlf achter de drums, de basgitaar, de gitaar en toetsen.

Wil je uit volle borst meezingen, maar bang (bang!) dat je de songteksten niet meer allemaal paraat hebt? Geen probleem; de teksten worden op het podium geprojecteerd. Kortom, Bang Bang ! staat garant voor een sfeervolle, muzikale trip down memory lane.

De leden van The Bluebettes kennen elkaar al jaren uit de Nederlandse muziekscène. Met akoestische instrumenten speelden zij Nederlandstalig repertoire. In het seizoen 2012/2013 waren zij de huisband van Sara op Zondag, het liveprogramma van Sara Kroos [Radio 2].

Nu hebben de dames de platencollecties van hun ouders afgestoft, het mooiste repertoire geselecteerd en betreedt het zestal het podium als dé nieuwe ‘sixties’ meidengroep: The Bluebettes. Een absoluut feest om naar te kijken en te luisteren!

The Bluebettes: Arlette Zwartjes, zang • Geraldine Zwartjes, zang • Esther Groenenberg, toetsen & zang • Maartje de Vries, gitaar & zang • Chantal de Haan, basgitaar & zang • Anna Hoekstra, drums  & zang

 

Andere Informatie Bronnen
;
Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.