Cabaret
voorstelling wordt gespeeld op:
23-1-2016 20:30
Alle mensen verzamelen
Zaal open: 20:20
Toegangsprijs:
Kassaverkoop € 18,00
Voorverkoop € 16,00
Voorstelling is reeds geweest


Emilio Guzman [Try-out]


Alle mensen verzamelen!

Emilio Guzman wordt van kleins af aan een dromer genoemd. Vaak werd hij de klas uitgestuurd omdat hij uit het raam zat te staren. Wat hij niet erg vond, want op de gang kon hij ongestoord verder gaan met dagdromen.
Ook nu nog is hij soms plotseling verdwenen in zijn fantasie. In de realiteit stapt hij dan zomaar de verkeerde trein in, loopt hij tegen een lantarenpaal, of antwoordt hij: “welterusten”, als een kassameisje hem vraagt of hij nog een bonnetje wil.

Vaak als Emilio hardop droomt, wordt hij afgeserveerd als fantast. Dan krijgt hij saaie woorden te horen als: crisis, cijfers, financiële haalbaarheid.
Saai, saai, saai! Als Emilio dan al niet in slaap is gevallen, dan is hij wel weer verdwenen in zijn eigen fantasie.

Maar op het podium is alleen Emilio aan het woord. Daar kunnen saaie mensen hem niet onderbreken. De fantast gaat los! En met een beetje fantasie lost hij daarbij alle wereldproblematiek in een keer op.
Dus: Alle mensen verzamelen!

Emilio won in 2014 de Neerlands Hoop, dé cabaretprijs voor de meest belovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief.

Emilio sleepte in 2010 de publieksprijs in de wacht van het Leids Cabaret Festival en tourde daarna met zijn succesvolle voorstellingen ‘Doen en laten’ en ‘Een dunne dekmantel’ door het hele land.

Daarnaast is Guzman al ruim tien jaar lid van comedy gezelschap De Comedytrain. Als tekstschrijver heeft Emilio o.a. meegeschreven aan de voorstellingen van zijn broer Gavier en bedacht, schreef en speelde hij ook mee in de fantasy-comedy ‘In Den Gulden Draeck’ op HumorTV.

 

Andere Informatie Bronnen
;
Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.