Cabaret
voorstelling wordt gespeeld op:
23-9-2016 20:30
Zaal open: 20:20
Toegangsprijs:
Voorverkoop € 16,00
Voorstelling is reeds geweest


Vincent Bijlo


De tour van Kees Torn en Onno Innemee is geannuleerd.  Wij hebben een vervangende voorstelling voor u kunnen vastleggen: Vincent Bijlo met de voorstelling Het Nieuwe Nu 2.0.
Bekijk hier de aankondiging van Vincent zelf!

Het Nieuwe Nu 2.0

"Ik heb een ukelele met wifi en een robot die, wat ik ook tegen haar zeg, nooit kwaad wordt. Ik heb een zelfrijdende auto waarin ik niet kan verdwalen, een telefoon met zoveel ogen als ik maar wil, welkom in 'Het Nieuwe Nu', die goeje nieuwe tijd. Ik ben precies op tijd geboren. Als ik eerder was geboren had ik al die technische mogelijkheden niet gehad. En als ik later was verwekt, was ik misschien niet eens geboren. Ja, blinden zijn duur, kosten onze samenleving handen vol geld. En wat dacht je van blinde homo’s. Jazeker, die bestaan, ze zijn bijna allemaal voetbalscheidsrechter.

Het is een mooie tijd dus, maar wel jammer alleen dat zo’n robot niet lekker ruikt en geen warme software heeft en het zo stil is in zo’n onverdwaalbare auto.

Ik heb schoennavigatie waarmee ik alleen over straat kan lopen. Als mijn linkerzool trilt moet ik linksaf, trilt mijn rechter, ga ik rechts. Gisteren begonnen ze allebei tegelijk te trillen. Wat moest ik doen?
Opeens miste ik de mens, die ouwe mens, met zijn grillen en nukken, zijn grappen, zijn onnavolgbare redeneringen, zijn beperkingen.

Techniek is geweldig, maar we moeten ons er niet blind op staren, dan zien we elkaar niet meer. En als 'Het Nieuwe Nu' ergens om vraagt, is het om zien en gezien te worden."

 
;
Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.