Familievoorstelling
voorstelling wordt gespeeld op:
29-10-2016 14:30
Zaal open: 14:20
Toegangsprijs:
Voorverkoop € 18,00
Voorverkoop Kinderen € 12,00
Voorstelling is reeds geweest


Roodkapje De Musical (4+)


Roodkapje De Musical (4+)

Na een reeks betoverende sprookjesmusicals  blaast Van Hoorne Entertainment dit seizoen Roodkapje De Musical nieuw leven in. Het eeuwenoude sprookje  over een lief meisje dat koekjes gaat brengen naar haar zieke Oma werd al eerder bewerkt tot een magische familievoorstelling en zal nu opnieuw vele kinderharten en dat van hun (groot)ouders sneller doen kloppen.

De rol van Roodkapje wordt gespeeld door Maud Mulder, die met deze rol ooit haar theaterdebuut maakte. Inmiddels is Maud al in vele Van Hoorne producties te zien geweest en zorgt ze, samen met andere bekende Van Hoorne gezichten, voor een ruim uur aan muzikaal vermaak. De vegetarische wolf Gerrit (Michael van Hoorne) en zijn gemene vrouw Tina (Sandra Dijkstra) staan uiteraard garant voor hilarische scenes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen. Voorzien van een volledig nieuw decor, prachtige kostuums en uiteraard swingende meezing liedjes, is Roodkapje De Musical dé familievoorstelling die je niet mag missen!

Het verhaal
De mooie Roodkapje vertrekt op een dag richting het bos om een mandje met koekjes naar haar zieke oma te brengen. Diep in het bos ontmoet Roodkapje de lieve Gerrit de Wolf. Hij weet een plek waar de prachtigste bloemen groeien en raadt het meisje aan een mooie bos voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat Gerrits gemene vrouw Tina iets heel anders van plan is. Wat zal er gebeuren als Roodkapje straks bij oma’s huisje aankomt? En zou de knappe jager Benjamin op tijd zijn om haar te redden?

Kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd. Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket.

Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto, tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even lekker swingen tijdens Oma’s Meezingfeest.

Bekijk hier de trailer en een paar vlogs van de montage, het decor en kostuum, kap en grime 

De pers is lovend over Roodkapje de Musical:

  • KIDSEROPUIT.NL: "Roodkapje de Musical met kleine kinderen: lachen, gieren, dansen"
  • THUISLEVEN.COM: "Er zit heel erg veel humor in verwerkt wat het ook voor de volwassenen een enorm leuke show maakt"
  • KIDZBLOGGER.NL"Onze zoon en zijn vriendje (allebei zes) lagen dan weer dubbel met het wolvenduo. Gerrit de wolf was ronduit hilarisch"
Andere Informatie Bronnen
Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.