Muziek
voorstelling wordt gespeeld op:
27-11-2016 14:30
Zaal open: 14:20
Toegangsprijs:
Kassaverkoop € 20,00
Voorverkoop € 18,00
Voorstelling is reeds geweest


High Wine Special - A Swingin' Affair


High Wine met A Swingin' Affair

Dit jaar een speciale editie van de High Tea: een High Wine!  De voorstelling deze middag staat in het teken van jazz en daarom vonden wij een High Wine passender dan een High Tea. Ook de hapjes zijn aangepast aan het thema! 
Uiteraard is er voor degenen die (liever) geen wijn drinken ook koffie/thee voorradig!

A Swingin’ Affair, dé jazzformatie voor elke affaire. Waan je in een oude jazzclub, waar je tussen de rokerigere gesprekken door niet om de heerlijke sound van jazzmuziek heen kan. Eentje die terug grijpt naar de crooners en diva’s van de 40’s, 50’s en 60’s, zoals Billy Holliday en Nat King Cole. De warme en soepele sound van zangeres Evelien, perfect aangevuld door 3 ervaren en conservatorium geschoolde muzikanten, neemt je onbewust mee in deze sfeer. Geniet van prachtige ballads of knip een keer in je vingers voor wat meer pit en regelrechte up-tempo swing!

De band bestaat uit zangeres Evelien Keesmaat, drummer Mitchell Damen, pianist Daan van Schaik en contrabassist Tomek van Leeuwen. De muzikanten zijn conservatorium geschoold en spelen al vele jaren in deze combinatie wat het geheel tot een geoliede machine maakt.

 

Andere Informatie Bronnen
;
Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.