Muziek
voorstelling wordt gespeeld op:
14-1-2017 20:30
Zaal open: 20:20
Toegangsprijs:
Voorverkoop € 16,00
Voorstelling is reeds geweest


Boys named Sue


I've been everywhere 

Boys named Sue is a Johnny Cash tribute band. Everybody loves Cash. Zowel jong als oud kunnen de liedjes meezingen en zo wordt elke “Boys named Sue gig” een groot feest.
In de eerste theatershow van de Boys Named Sue draait alles om de trein. Waarmee kan je beter door de muzikale wereld van Johnny Cash reizen? De Boys Named Sue nemen u mee op reis. Ontdek het verhaal achter de liedjes. De reis zal soms rustig en harmonieus zijn, zodat u achterover kunt leunen en genieten van de ondergaande zon. Maar op andere momenten is de reis juist ritmisch en opzwepend. Geen zorg, er mag gedanst worden.

De Boys Named Sue spelen de liedjes van Johnny Cash niet klakkeloos na. Johnny Cash is uniek, bijzonder en niet te imiteren. De energie, opwinding, rebellie en ontroering die Johnny Cash opriep, kun je terugvinden in deze theatershow. I’ve been everywhere is een bijzondere reis, een must voor alle Cash liefhebbers, Get on board…..!!!!!

Boys Named Sue, de meest spelende Cash band van de Benelux. Na enkele bezettingswisselingen staat er nu een ingespeeld gezelschap dat alle facetten van Johnny Cash laat horen: de country-Cash, de rockende Cash, de Gospel-Cash en de American Recordings-Cash. Kom luisteren, dansen of meezingen!

Boys named Sue bestaat uit:

  • Wouter van der Spek: gitaar en vocals
  • Jaromir Fernig: gitaar en lapsteel
  • Richard Hakkenes: gitaar en vocals
  • Rob Ero: drums
  • Reijnier Terpstra: basgitaar / backing vocals
  • Bokke Rypma    
               
Andere Informatie Bronnen
;    
Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.