Muziek
voorstelling wordt gespeeld op:
23-2-2018 20:30
Zaal open: 20:20
Toegangsprijs:
Voorverkoop € 18,00
Voorstelling is reeds geweest


Tigre Blanco


Tijgersnest

Tigre Blanco maakt broeierige rocksongs, waarin americana, flamenco, filmmuziek, gypsy en soul een duister verbond aangaan. Muziek die klinkt als de soundtrack van een nieuwe ‘paellawestern’ van regisseur Quentin Tarantino: filmische akoestische rockmuziek met een rauwe twist.

Een vergelijking met artiesten als Calexico, Johnny Cash, Nick Cave, Leonard Cohen en Tom Waits wordt vaak gemaakt maar deze band valt niet in een hokje te plaatsen. Van ingetogen rauwe man met gitaar die je ziel naar huis zingt, tot ruigere rocknummers met scheurende gitaren en krijsend Hamond orgel. Noem het Tarantino muziek met een gypsy soul.

Een theatraal decor van licht, video en aankleding zorgt voor het gevoel van een rokerige nachtclub ergens aan de Mexicaanse grens. Glazen tequila en de geur van heet zweet, je verkoopt er je ziel aan de Duivel. In 'Het Tijgersnest' nemen de muzikanten van Tigre Blanco je mee naar vervlogen tijden: een nachtelijk drank bacchanaal in de coulissen van een rondreizend circus.

Soms hoor of zie je iets wat je direct overdondert.
Wij waren verkocht. Ongelooflijk anders en uniek!

Andere Informatie Bronnen
Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.