Kindervoorstelling
voorstelling wordt gespeeld op:
3-10-2018 15:00
Zaal open: 14:50
Voorstelling is reeds geweest


Het Muizenhuis door Mariska Simon


Het Muizenhuis - 3+

Deze voorstelling wordt gratis aangeboden door 't Schouw en Bilbliotheek de Kempen in het kader van de kinderboekenweek. U kunt  vooraf niet reserveren. 

Sam & Julia wonen in het Muizenhuis, een wereld op zich. Julia is SUPER-nieuwsgierig en REUZE-eigenwijs. Sam is SUPER-verlegen en REUZE-braaf. Wat Sam te veel heeft, heeft Julia te weinig en andersom. Ze zijn de allerbeste vrienden en delen alles samen.

In deze muzikale en tot de verbeelding sprekende voorstelling komt de wereld van het Muizenhuis op een bijzondere manier tot leven. Theatermaakster Mariska Simon trekt alle registers open en neemt jong en oud mee in het verhaal van Sam & Julia en hun bijzondere leefomgeving. De voorstelling is gebaseerd op de boeken ‘Het muizenhuis' en ‘Het muizenhuis, Sam & Julia in het theater' bedacht, gemaakt en geschreven door Karina Schaapman.


Over Mariska Simon

Mariska Simon studeerde af aan de Koninklijke Academie voor beeldende kunst, muziek en dans te Den Haag. Sindsdien heeft ze zich gespecialiseerd in het maken van muziektheater gebaseerd op kinderboeken.

Ze schreef onder andere liedjes voor de musicals over Knofje, Pim en Pom, Tom Poes en een lied voor de 60ste verjaardag van Nijntje. Als actrice was ze te zien in Dikkie Dik en de Taart, Ezel en Beer en De Waterprinses. Ook speelde ze een aantal jaar de rol van Knofje.

 


Andere Informatie Bronnen
Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.