Muziek
voorstelling wordt gespeeld op:
9-12-2018 14:30
Zaal open: 14:20
Toegangsprijs:
Kassaverkoop € 20,00
Voorverkoop € 18,00
Voorstelling is reeds geweest


Mathilde Santing


Happy Holidays

In de donkere dagen voor kerstmis straalt sinds een paar jaar een heldere ster: Mathilde Santing! Haar liefde voor het klassieke Amerikaanse liedrepertoire leidde tot een prachtig en veelgeroemd album met hartverwarmende kerstklassiekers. Tijdens dit concert zingt Mathilde haar lievelingsliedjes, nummers als Have Yourself a Merry Little Christmas, Winter Wonderland, Joni Mitchells River en Blue Christmas van Elvis.

De warme stem van Mathilde Santing lijkt met de jaren alleen maar mooier lijkt te worden, en maakt van dit concert vol sfeervolle classics van onder anderen Bing Crosby, Frank Sinatra en Ella Fitzgerald een waar kerstcadeau. Toch is er onder haar kerstboom ook ruimte voor verstilling, en vraagt ze zich af: ‘we zijn allemaal online en connected, maar zijn we nog wel verbonden met dat symbool van onschuld in Zijn kribbe?’

De stem van Mathilde Santing klinkt voller, rijker en dieper dan ooit te tevoren, en toch ook alsof ze net uit het ei gekropen is. Gedurende haar carrière won Mathilde drie Edisons en een Gouden Harp, en had ze grote hits met bijvoorbeeld Beautiful People en Wonderful Life. Ook zingt ze Nederlandstalige nummers als Appels op de tafelsprei (met een videoclip van Erwin Olaf) en Inspiratie (uit de musical Joe) - muziek die veel Nederlanders diept raakt. Haar oeuvre levert Mathilde in 2007 een koninklijke onderscheiding op: ze is Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

 


Andere Informatie Bronnen
Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.