Muziek
voorstelling wordt gespeeld op:
21-9-2019 20:30
Muzikale opening van ons jubileum seizoen
Zaal open: 20:20
Voorstelling is reeds geweest


Feestavond 20 jaar 't Schouw!


Feestavond 20 jaar 't Schouw!

Ter gelegenheid van ons 20 jarig jubileum trakteren we onze bezoekers op een muzikale feestavond. Tijdens deze gratis toegankelijke avond vinden er optredens plaats van lokale / regionale artiesten. Het wordt een afwisselend programma met zowel mooie luisterliedjes als opzwepende muziek waarbij gedanst mag worden.

Programma: (onder voorbehoud)
café 20.30-21.30   Debbie van Gisbergen onder begeleiding van Wilton
zaal 21.30-22.30   Reminder
cafe 22.00-23.00   Duo l'amuse
zaal 23.00-....       Blend

 

Artiesteninfo:

Debbie van Gisbergen onder begeleiding van Wilton
Speciaal voor het jubileumfeest van ’t Schouw werkt zangeres Debbie van Gisbergen samen met band Wilton. Wat ze precies gaan spelen, houden we nog even geheim. Laat je verrassen door de schitterende stem van Debbie en de heerlijke muziek van Wilton.


Reminder
Een band van nu met de sound van toen, Reminder brengt de Amerikaanse folklore tot leven met een repertoire aan eigen nummers en een flinke dosis energie

Reminder combineert American Roots Music en progressieve Bluegrass tot hun eigen Reminder sound. Dat betekent een eigentijdse 4 persoons stringband met viool, mandoline, banjo, gitaar en contrabas, uitdagende zang en ‘drums not allowed’.

Rogier Wils: Viool/Gitaar
Koen Bos: Zang/Mondharmonica/Mandoline/gitaar
Jelle Snelders: Banjo/zang/gitaar
Rob van Bommel: Contrabas/zang/gitaar


Duo L'aMuse
L'aMuse is een duo dat bestaat uit zangeres Nelleke van Eekert en gitarist Carlo Luijten. Ze vonden elkaar in hun gedeelde voorkeur voor mooie “luisterliedjes” – liedjes die sterk genoeg zijn om overeind te blijven met zang en akoestische gitaar. Akoestische gitaarmuziek en mooie ballads; muziek om voor te gaan zitten en van te genieten.

Duo L’aMuse… de naam heeft misschien wat uitleg nodig. Is het nou La muse of L’amuse? Tja, allebei eigenlijk, en meer dan dat zelfs. Ons doel is allereerst om u te amuseren met mooie liedjes. Centraal daarin staat inspiratie, dus u mag ‘la muse’ ook lezen als ‘inspiratiebron’. En een amuse is natuurlijk ook gewoon een lekker hapje, hoewel ze deze keer geen diner-optreden geven.

Op het repertoire staan songs van Ilse deLange, Adèle en Anouk, maar ook Nederlandstalig werk van onder meer Trijntje Oosterhuis en Marco Borsato. Naast klassiekers wordt moderner werk van Pink, John Mayer en Ed Sheeran gespeeld.


BLEND
BLEND is een 9 mans formatie met een schat aan muzikale ervaring. Een band met een swingende blazerssectie die zorgt voor een groovy pop-funk-soul sound. Het repertoire: hedendaagse hits en all time classics, waar nodig voorzien van een nieuw arrangement, levert een dansbare mix op voor jong en oud.

Bandleden
Ruud Moeskops, Wil van Dijseldonk, Harrie Heesters, Jan Santegoeds, Ernest Sparla, Hans van Limpt, Toos van Gisbergen, Moniek Voermans & Henk van Gemert.

 

 


Andere Informatie Bronnen
Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.