Muziek
voorstelling wordt gespeeld op:
24-11-2019 14:30
Zaal open: 14:20
Toegangsprijs:
Voorverkoop € 18,00
Voorstelling is reeds geweest


The Legends - Swingin' in New Orleans


Swingin’ in New Orleans

We reizen af naar het zuiden van Amerika, naar de bakermat van de Jazz: New Orleans. De stad die bekend stond om zijn streetparades, het bruisende nachtleven en Mardi Gras. In de eerste helft van de vorige eeuw vierde de jazz hier zijn hoogtijdagen met muzikanten als Louis Armstrong, Louis Prima en Fats Domino.

In het diepe zuiden van de VS transformeerden boerenschuren na zonsondergang tot zwoele nachtclubs. Hier zwaaiden blues en jazz de scepter tot het weer licht werd. The Legends, o.l.v. trompettist en vocalist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens, verwelkomen het publiek in hun eigen eenvoudige maar sfeervolle plattelands nachtclub. Het authentieke bluesy stemgeluid en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Nummers als ‘Mac the Knife’, ‘Petite Fleur’ en natuurlijk ‘When the Saints Go Marching In’ kunnen rekenen op gloedvolle vertolkingen in deze inspirerende voorstelling. Swing mee met Swingin’ in New OrleansZie hier Oh Marie bij "Tijd voor MAX" 

De pers eerder over de producties Louis! en Billie!:
“Varekamp speelt net zo grenzeloos als Louis Armstrong!” (NRC****)
Billie! Een muziekervaring die je moet ondergaan, geweldig!” (Cultuurpodium.nl****)


Andere Informatie Bronnen
Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.