Datum nog niet bekend.

Winfried en Angelique - Pandoras Magic BoxTijdens het SBS6 programma ‘De nieuwe Uri Geller’ zaten wekelijks meer dan 1,4 miljoen mensen voor de televisie. Was het magie, illusie? Hoe goed je ook kijkt, het blijft natuurlijk televisie en je blijft je afvragen of het allemaal ‘echt’ is. Nu heb je de kans om het van dichtbij mee te maken. Met je neus er bovenop moet toch te zien zijn wat mentalisme nou precies is?

Uri Geller
Het grote publiek leerde hen kennen via ‘De nieuwe Uri Geller’, maar binnen de wereld van het mentalisme zijn ze al jaren een bekend duo. Samen traden ze op in o.a. Parijs, Monte-Carlo, St. Etienne, Berlijn, Luxemburg, Hamburg, Stuttgart, Bregenz, Antwerpen, Japan en zelfs de V.S. Hun talent bleef niet onopgemerkt. Het resultaat was dat zij onderscheiden werden met diverse grote internationale prijzen en awards. Zo ontvingen de meervoudig Nederlands kampioenen in Duitsland de Eremedaille van de Magische Cirkel en in Monaco tijdens het festival “Monte-Carlo Magic Stars” de onderscheiding “Mention Spéciale du Jury” onder toeziend oog van de Koninklijke Familie van Monaco. In Frankrijk ontvingen Winfried & Angélique de prestigieuze “Mandrake D’Or”, een prijs die tevens werd ontvangen door Siegfried & Roy (Las Vegas) en David Copperfield.

 
Pandora’s Magic Box
Terug in Nederland zijn ze in de theaters te zien met hun nieuwe verpletterende show ‘Pandora’s Magic Box’. Winfried & Angelique nemen u mee in een wereld van illusie en magie. De voorstelling, is gebaseerd op de bekende Griekse mythe. Nadat het vuur en de bliksem uit de hemel zijn gestolen, schenkt Zeus een mysterieuze doos aan Pandoa. Ondanks Zeus' verbod, opent Pandora de doos en verspreiden zeven vloeken zich over de aarde. Kunnen Winfried & Angelique me thet laatste beetje hoop dat in de doos achterblijft de wereld redden? Kijk hier voor een kort promofilmpje.
 
Spannend
Natuurlijk gaat er ook wel eens iets mis. Tijdens ‘De nieuwe Uri Geller’ stonden Winfried & Angelique onder meer in het nieuws toen Angélique gewond raakte tijdens de repetities, waarna ze naar het ziekenhuis moest worden afgevoerd. Bij het bekend maken van hun volgende levensgevaarlijke act haalden ze opnieuw de media. Ditmaal omdat ze een act met een watertank voor het publiek in petto hadden. Een watertank die nota bene in opspraak was omdat een deelneemster van de Duitse versie van het programma hierin bijna verdronk tijdens de live uitzending.
Eerder lieten Winfried & Angélique voor de ogen van een live publiek de 185 meter hoge Euromast uit de Rotterdamse skyline verdwijnen. Hiermee zetten ze Nederlands grootste illusie ooit vertoond op hun naam.