Datum nog niet bekend.

Extra Voorstelling: JW Roy en Frank Lammers


Ach, Zalig Man

Een unieke ode aan het leven in de Acht Zaligheden

In een vrije interpretatie geeft acteur Frank Lammers gestalte aan acht typische dorpelingen uit ieder dorp van de 8 Zaligheden. 
Singer-songwriter JW Roy zal acht nieuwe liedjes ten gehore brengen, waarin hij met nostalgische blik de geboortestreek van zijn jeugd bezingt. Zes teksten zijn van de hand van Roy zelf, de overige twee van zijn muzikale vrienden Guus Meeuwis en Gerard van Maasakkers. JW Roy wordt hierbij muzikaal begeleid door toetsenist Roel Spanjers en gitarist Ruud van den Boogaard.

Al met al een unieke artistieke combinatie en daarom absoluut niet te missen. Ach, Zalig Man is een roerende hommage aan de Brabantse dorpscultuur, waarin verbondenheid een belangrijke rol speelt. Het is niet alleen een ode aan, maar uitdrukkelijk ook voor de bewoners van deze streek.  

Voor de promotie van de tour door de Acht Zaligheden trok JW Roy samen met Ruud van den Boogaard in een huifkar door het Brabantse land. Hij deed ook Hulsel en Reusel aan. Klik hier voor een video, gemaakt door Jan Wijten.
In Reusel zingen ze het lied over Tinus van d'n Hollander.

De avondvoorstelling is inmiddels uitverkocht. Om mensen niet teleur te stellen hebben JW en Frank besloten een extra voorstelling te geven in Reusel op zondag 19 december, aanvang 14.15 uur.
Tijdens zowel de middag- als de avondvoorstelling vinden Dvd-opnames plaats.