Cabaret
voorstelling wordt gespeeld op:
17-3-2012 20:30
Polderman Tuigt Af
Zaal open: 20:15
Toegangsprijs:
Voorverkoop € 16,00
Voorstelling is reeds geweest


Katinka Polderman


Polderman Tuigt Af

Pers en publiek waren laaiend enthousiast over haar eerste twee programma’s. En nu is er de derde: Polderman Tuigt Af. Lachend kijkt Polderman naar de opsmuk om zich heen en vraagt zich af: Is dit nou normaal? Tijd om de boel eens flink af te tuigen. En dat doet ze op geheel eigen wijze. Met de Franse slag en gezond Zeeuws verstand.

 

Recenties Polderman tuigt af


Metro: “Haar teksten zijn grappig, origineel en scherp. Ze neemt geen blad voor de mond en maakt veel gebruik van het contrast tussen lief en grof.”


NRC Handelsblad: “De liedjes zijn Poldermans sterkste kant” (…) ” Ze blinken uit door gave formuleringen en onverwachte wendingen, waarbij haar lieflijke stemgeluid en haar sierlijke getokkel op de gitaar vaak een mooi contrast vormen met de stevige stellingen die ze poneert. Of met een Drs. P-achtig soort plezierdichterij” (…)
” In de praatjes tussen de liedjes door heeft haar ietwat lijzige huis-, tuin- en keukentoon geregeld een droogkomisch effect.” (…) ” ze maakt nog steeds nieuwsgierig naar wat er nog meer komt.”


Telegraaf: “Polderman speelt met de spanning tussen het zogenaamd onschuldige meisje met al haar konijntjes op het toneel en de snoeiharde, virtuoze liedteksten die onmiskenbaar haar kracht vormen.”

 

Zie ook: promo van show Polderman tuigt af


filmpjes van Katinka Polderman op YouTube
http://poldermanie.nl/

 

 

Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.