Cabaret
voorstelling wordt gespeeld op:
12-10-2012 20:30
E&A is toch voordeliger
Zaal open: 20:15
Toegangsprijs:
Voorverkoop € 16,00
Voorstelling is reeds geweest


Arie Koomen en Edo Brunner


E & A is toch voordeliger

De Dikke en de Dunne, goed en fout, zwart en wit, rechts en links, Jansen en Janssen. The Darkside en The Lightside, Ying en Yang, Lebbis en Jansen, Bassie en Adriaan, Peppi en Kokki, Asterix en Obelix, Saskia en Serge, Nick en Simon, (kabouter) Wesley en Yolanthe…

Er is nog best plaats voor een nieuw duo! Edo en Arie! Twee voor de prijs van één. Twee halen één betalen! E&A omdat in dit geval 1 + 1 net effe wat meer dan 2 is en daarom toch voordeliger!
Edo en Arie... een typisch geval van: kom je er eentje tegen dan is er niks aan de hand... Maar met zijn tweeën zijn ze de vlooien in de pels van je gemak en zijn ze niet te houden, dan gaan ze voor de kill tot het dak eraf gaat.
Lama meets de Mol, cabaret meets Tequila. Een nieuwe combinatie van een beproefd recept...
Een duo van twee mannen met meerdere tekortkomingen. De ene hard, de ander zacht, de een romantisch, de ander boers, eentje teder en de ander ruw, samen de ultieme bevrediger... Samen zijn E&A in ieder geval voordeliger...

Edo en Arie leerden elkaar kennen bij Tequila van BNN en meteen was er een klik. Uiteraard zijn er mensen die zeggen dat je niet mag klikken maar daar hebben Edo en Arie maling, dan wel schijt aan.
Korte sketches en lange dialogen. Een van de eerste ideeën was een smartlap... zit die er nog in? Ga dat even lekker zelf bekijken!

Zie ook:filmpjes van Arie Koomen en Edo Brunner op YouTube
Officiële website Arie Koomen: www.ariekoomen.nl
Officiële website Edo Brunner: www.edobrunner.nl

 

Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.