Cabaret
voorstelling wordt gespeeld op:
20-10-2012 20:30
Made in Belgium
Zaal open: 20:15
Toegangsprijs:
Voorverkoop € 16,00
Voorstelling is reeds geweest


Philippe Geubels


Made in Belgium

Deze voorstelling is uitverkocht.

Met zijn debuutprogramma ‘Droog’ bereikte Philippe in Vlaanderen wat maar weinigen gegeven is: direct uitverkochte zalen. Philippe is één van de drukst bezette mediafiguren van Vlaanderen. Een bliksemcarrière van deze vakkenvuller uit Vlaanderen!Zijn immense succes bleef niet onopgemerkt in Nederland, hij werd uitgenodigd om te spelen op het prestigieuze Amsterdam Comedy Festival. Zijn tweede Nederlandse optreden was de kolkende Julliet-tent op Lowlands.

Op TV brak Philippe door in het veelbekeken VRT-programma 'De slimste mens'. De AVRO ontdekte Philippe in de komische datingshow ‘Mag ik u kussen?’ waardoor hij ook in de Nederlandse versie een niet te missen verschijning werd.

De reacties op zijn tweede programma waren unaniem lovend! Steevast uitverkocht in Vlaanderen waagt Philippe nu zijn eerste stappen over de grens. Een theatertour, met een speciaal voor Nederland samengesteld programma van alle hoogtepunten uit de shows, laat hij avond aan avond ook in Nederland uitverkochte theaters ontploffen.
Zorg dat u deze droogkomische, innemende Vlaming -met zijn herkenbare lijzige stemgeluid- niet mist!

"Philippe Geubels bevestigt sterrenstatus tijdens première ‘Hoe moet het nu verder?’" Dagblad de Morgen

"De zoektocht culmineert in een schitterende zorgvuldig opgebouwde grap, waarna de voorstelling zowaar een onverwacht romantisch slot kent en Geubels een liefdesgedicht reciteert...." De Standaard

Youtube Filmpjes: Mag ik u kussen en andere filmpjes.
http://www.philippegeubels.nl/content/homepage

Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.