Cabaret
voorstelling wordt gespeeld op:
16-2-2013 20:30
Achteraf Bekeken
Zaal open: 20:15
Toegangsprijs:
Voorverkoop € 16,00
Voorstelling is reeds geweest


Thijs Kemperink


Achteraf bekeken

Nederland ontdekt Thijs Kemperink en Thijs ontdekt......
Hoe voelt iemand zich die 28 jaar woonachtig is tussen de koeien, kalfjes, schapen en kippen en de rust slechts verstoord ziet door een sporadisch overvliegende straaljager? Vraag het aan Thijs Kemperink en hij zal U het antwoord proberen te geven.

Een antwoord dat verpakt wordt in een cabaretprogramma met de veelzeggende titel "Achteraf Bekeken", waarin Thijs verhaalt over zijn eerste verre reizen naar wereldsteden als Almelo, Hengelo en Enschede en een familievakantie naar Noord-Frankrijk.

Dezelfde Thijs die zich ontwikkelt als drummer en in zijn dromen de internationale podia bestormt met zijn grote held Brian Setzer. In het echte leven speelt hij jarenlang met het rockabilly-trio The Drapes in rokerige kroegen op het Twentse platteland en ontwikkelt zich middels aankondigingen voor deze band als stand-upper.

Thijs Kemperink ontdekt Nederland en Nederland ontdekt Thijs. Kan hij de verleidingen van de grote stad weerstaan of prefereert hij de lucht van verse gier? Met een licht Twents accent neemt de charismatische comedian u mee op zijn hilarische reis door ons land. Achteraf Bekeken? Thijs Kemperink is uw reisleider.
 

Zie ook:filmpjes van Thijs Kemperink op YouTube
http://www.thijskemperink.nl/

 

 

Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.