Muziek
voorstelling wordt gespeeld op:
12-10-2013 20:30
Voices
Zaal open: 20:15
Toegangsprijs:
Kassaverkoop € 20,00
Voorverkoop € 18,00
Voorstelling is reeds geweest


Rock4


Voices

De stem, het enige instrument waarover de mens van nature beschikt, maakt zang tot de meest directe manier van muziek maken. Vocal Quartet Rock4 uit Maastricht verrast en betovert met slechts hun vier stemmen keer op keer het publiek en bouwt een brug tussen pop- en rockmuziek en het theater. Hun internationaal geroemde handelsmerken: indrukwekkende zang en eigenzinnige bewerkingen van bekende pop –en rocknummers.

In de a capella theatershow “VOICES” gaat Rock4 op zoek naar de mooiste, bekendste en meest bijzondere stemmen uit de pop- en rockgeschiedenis. Deze stemmen kunnen zijn van artiesten uit een wat verder hitverleden, zoals Led Zeppelin, Phil Collins, Freddie Mercury en Falco. Echter ook van artiesten die momenteel furore maken, zoals Adele en Coldplay. Deze artiesten hebben allemaal iets gemeenschappelijks: een indrukwekkende stem en zij hebben van hun nummers klassiekers gemaakt, alleen al door hun kenmerkende stemgeluid en interpretatie.

Liefhebbers van de welbekende Top 2000 kunnen hun hart ophalen, omdat verschillende nummers uit deze hitlijst de revue zullen passeren, zoals onder andere “Clocks” van Coldplay, “In the air tonight” van Phil Collins, “Jeanny” van Falco, “Stairway to Heaven” van Led Zeppelin en de nummer 1 van 2010: “Hotel California” van the Eagles. De nummers van deze legendarische artiesten, gezongen door de prachtige stemmen van Rock4. “VOICES” – een avond vol emotie, kracht, humor en schoonheid. Een feest voor zowel het publiek als Rock4.

Over Rock4
Vocal Quartet Rock4 treedt al sinds 2000 succesvol op in theaters en op festivals in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Engeland. Ze gingen op tournee door Azië met concerten in Singapore en Taipei. Vanaf 2000 waren ze te zien in de Nederlandse theaters met de shows: “Pure”, “Timeless”, de Sting & The Police show “Bring on the Night” en de jubileumshow “In Concert”.

Rock4 won diverse festivals zoals het nationaal a capella festival in ’s Heerenbergh en het Vox Populi festival in Sankt Pölten. Daarnaast ontvingen ze een Amerikaanse CARA award voor de beste pop/rock cover voor hun uitvoering van “Uninvited” van Alanis Morissette. Ook waren ze genomineerd voor het beste pop/rock album met hun album “Crazy English Summer”.

Van de diverse albums die Rock4 uitbracht is “Because” de meest recente. Hun eerste DVD is eind november 2011 uitgebracht. Naast deze Voices show zal ook de show “Queen: A Night at the Opera Remastered” op veler verzoek in het seizoen 2012-2013 te boeken zijn. Deze show bevat eigenzinnige bewerkingen van bekende en minder bekende nummers van deze Engelse band.
 

Bekijk ook filmpjes van Rock4 op YouTube
Meer info bij: http://www.rock4.nl/

Promo filmpje van: Voices

Hieronder vindt u alle reacties op deze voorstelling, geef ook uw mening.